Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην νέα Ιστοσελίδα του Τμήματος Φυσικοθεραπείας. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τα προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών και την ευρύτερη ερευνητική δραστηριότητα του Τμήματος.

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι ένα τμήμα με μακρόχρονη πορεία και εξελισσόμενη δυναμική.  Προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις και τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει, στην κατεύθυνση που υπαγορεύουν οι εξελίξεις της επιστήμης.  Φιλοδοξία μας είναι η περίοδος των σπουδών για τους φοιτητές του Τμήματός μας να είναι από τις πιο παραγωγικές της ζωής τους όσο αφορά την ανάπτυξη των πνευματικών τους δυνατοτήτων και δεξιοτήτων αλλά και μια περίοδος με έντονη εξωστρέφεια, δυναμισμό και συμμετοχή στις εκδηλώσεις του τμήματος και της πόλης μας.

Με την νέα ιστοσελίδα θέλουμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της επικοινωνίας και να αναδείξουμε με έναν απλό και άμεσο τρόπο το όραμα αλλά και το έργο του Τμήματός μας.  Όπως κάθε τι νέο, ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσχέρειες  που όμως πιστεύουμε ότι με τη συμβολή όλων μας θα ξεπεραστούν σύντομα.