06.3.2024
Θέση Εργασίας «Επιστημονικά Υπεύθυνος»
Νέο TherapyLab στα Νότια Προάστια.
Το TherapyLab αναζητά έμπειρο Φυσικοθεραπευτή/τρια που να μπορεί: Να εκτελεί χρέη Επιστημονικά Υπευθύνου, να επιφορτιστεί με μέρος της διοικητικής μέριμνας του Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας και να επιβλέπει τη σωστή ροή των εργασιών και την εν γένει λειτουργία του. Αυτόνομα να αξιολογεί, να σχεδιάζει και να εφαρμόζει ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας που να περιλαμβάνει και την Θεραπευτική Άσκηση, κυρίως σε ασθενείς με μυoσκελετικές παθήσεις/κακώσεις. Να συνεργάζεται με την κεντρική διοίκηση και σταδιακά να ενταχθεί στην Επιστημονική Ομάδα του TherapyLab, που υπό την καθοδήγηση του head therapist Δρ. Γ. Τσατσάκου και με τη συνεργασία Πανεπιστημιακών Φορέων, συμμετέχει σε ερευνητικό έργο το οποίο δημοσιεύεται σε Εγχώρια και Παγκόσμια Συνέδρια.    

Η θέση απαιτεί φιλόδοξους επαγγελματίες με προσήλωση στην επιστημονική και προσωπική ανέλιξη.
Προσφέρονται:
– Ανταγωνιστικό πακέτο καθαρών αποδοχών 1.000€ και bonus επίτευξης ποιοτικών και ποσοτικών στόχων.
– Διαρκής εκπαίδευση στα πλαίσια των εσωτερικών σεμιναρίων προσωπικού του TherapyLab Academy σε επιστημονικά και διοικητικά πεδία.

Απαραίτητες προϋποθέσεις:
Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε εργαστήριο φυσικοθεραπείας και αποδεδειγμένη εμπειρία στη Θεραπευτική Άσκηση (Clinical Pilates, Clinical Suspension Training κλπ.).

Αποστολή βιογραφικών στο cv@therapylab.gr #therapylab #therapylabphysio #newjob #applynow #joinus #joinourteam


29.02.2024
Θέση Εργασίας για Φυσικοθεραπευτή/-τρια στη Σέρρες
Το Εργαστήριο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του ιατρού κου Παζαρλή Αθανασίου στη Σέρρες αναζητά φυσικοθεραπευτή/τρία για εργασία με δυνατότητα άμεσης πρόσληψης.

Για πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 6944666536


08.02.2024
Θέση Εργασίας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής
Το κέντρο φυσικοθεραπείας PhysioExperts στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής αναζητά φυσικοθεραπευτή/τρία για 8ωρη εργασία με ωράριο Δευτέρα -Τρίτη -Πέμπτη 13.00-21.00 και Τετάρτη -Παρασκευή 9.00- 17.00 (το ωράριο είναι συζητήσιμο αρκεί να είναι συνεχόμενο).

Η θέση αφορά φυσικοθεραπευτή με ενδιαφέρον στην αποκατάσταση μυοσκελετικων και αθλητικών κακώσεων και η προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί

Για πληροφορίες καλέστε στο 2373065803 και για αποστολή βιογραφικών στο physioexperts00@gmail.com


01.02.2024
Θέσεις Εργασίας στην Περαία Θεσσαλονίκης
Εργαστηριούχος φυσικοθεραπεύτρια με υπερσύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο στην Περαία αναζητά δύο (2) συναδέλφους ή τελειόφοιτους φυσικοθεραπείας του Τμήματός μας για εργασία.

Tηλ. επικοινωνίας: 6976553908
E-mail: s.p@hotmail.gr
Σοφία Παπαστεργίου


21.06.2023
Θέση Εργασίας στην Αθήνα
Το Ελληνικό Κέντρο Vojta ζητά Πτυχιούχο Φυσικοθεραπευτή/τρια για εργασία.

Τηλ. επικοινωνίας: 2105129504
Κωνσταντίνος Κατσούλας