ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φοιτητές, σύμφωνα με τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα και τις αποφάσεις της κυβέρνησης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και του Συμβουλίου Ένταξης σας ενημερώνουμε τα εξής:

  1. Όλα τα θεωρητικά μαθήματα του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΠΘ και του Προγράμματος Σπουδών Φυσικοθεραπείας (πρώην ΤΕΙ) θα συνεχίσουν να διεξάγονται κανονικά εξ αποστάσεως.
  2. Τα εργαστηριακά μαθήματα του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΠΘ και του Προγράμματος Σπουδών Φυσικοθεραπείας (πρώην ΤΕΙ) θα διεξάγονται είτε εξ αποστάσεως (πχ Ανατομία, Μεθοδολογία Έρευνας), είτε σε υβριδική μορφή με κάποιες ενότητες εξ αποστάσεως και κάποιες ενότητες δια ζώσης όταν επιτρέψουν οι συνθήκες (πχ Κλινική Κινησιολογία, Αναπνευστική Φ/Θ, Κλινική Φυσιολογία της Άσκησης κλπ), είτε δια ζώσης αμέσως όταν επιτρέψουν οι συνθήκες (πχ Κινησιοθεραπεία, Φυσικά Μέσα Ι, Κινητοποίηση Μαλακών Ιστών κλπ)
  3. Σχετικά με τις κλινικές ασκήσεις του Προγράμματος Σπουδών Φυσικοθεραπείας (πρώην ΤΕΙ) η Κλινική Φυσικοθεραπεία Μυοσκελετικών Παθήσεων του Ε΄εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης αμέσως όταν επιτρέψουν οι συνθήκες ενώ η Κλινική Φ/Θ Νευροαποκατάσταση του 7ου εξαμήνου θα συνεχίσει να διεξάγεται δια ζώσης όπως σήμερα σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα καθώς αφορά τελειόφοιτους φοιτητές.

Επιμέρους λεπτομέρειες για τα εργαστηριακά μαθήματα και τις κλινικές θα δοθούν από τους διδάσκοντες των μαθημάτων και τους υπευθύνους των κλινικών.

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές να κάνουν άμεσα τις ανάλογες προετοιμασίες για την πρόσβαση στις πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης (ενεργοποίηση λογαριασμών MS Teams, eclass, email κλπ) και στον τεχνολογικό τους εξοπλισμό (δίκτυο, Η/Υ, κάμερα, μικρόφωνο κλπ) ώστε να είναι εφικτή η συμμετοχή τους στα εξ αποστάσεως μαθήματα.

Καλή συνέχεια και προστατέψτε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας!!

Καθ. Νικόλαος Στριμπάκος, Πρόεδρος Τμήματος Φυσικοθεραπείας

Ελένη Κορτιάνου, Αναπλ. Καθηγήτρια, Εισηγήτρια Προγράμματος Σπουδών Φυσικοθεραπείας